Eladás Ház, Las Terrenas, Samanà, Republica Dominicana, Las Terrenas

Eladás - Cod. 37177

  • Tipus: Ház
  • Terület: 340 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Villa eladó Las Terrenas, Dominikai Köztársaság, avmountain-top villa panorámás kilátással az óceánra Las Terrenas fölött a Samaná-félszigeten. 2 hálószobát és 2 fürdőszobát tartalmaz, és rugalmasan alakítható egy családi szobát egy harmadik hálószobába. A ház minden szobájából óceánra nyílik kilátás. A fő szint egy nagy terasszal rendelkezik, amely egy nagy dombtetőn végtelenített medencéhez vezet, kristálytiszta vízzel, amely úgy tűnik, hogy beleolvad a távoli óceánba.
A villa úgy lett kialakítva, hogy az önellátó legyen, és a lehető legnagyobb mértékben független legyen a külső infrastruktúrától. A szolgáltatások közé tartozik egy olyan mélysugár, amely minőségi ivóvizet és egy független áramellátást biztosít, amely napelemeket, invertereket és egy tartalék generátort is tartalmaz (ami ritkán szükséges). Az alsó autópálya mellett található villa egy különálló épület, amelybe egy szobalány lakás, műhely, generátorterem és üzemanyagtartály tartozik.
A villa magassága 330 m tengerszint feletti magasságban, hűsítő szellőzetet és nagyon kellemes hőmérsékletet teremt. Távolság a város Las Terrenas 6 km, ami nyugalmat a villa, de közelségét a nemzetközi éttermek és bőséges bevásárló, ha szükséges. A főúttól a villaig terjedő földút kb. 400 méter, távvezérelt bejárati kapuval rendelkezik.
A 18.100 m2-es területnek gyönyörű dombja van, gyengén lejtős gerincekkel. A panorámás kilátás az Atlanti-óceánra és a környező tájra csodálatos; kókuszos fák, gyümölcsfák és pálmafák (palmas reales).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB