Eladás Ház, Sosua, Puerto Plata, Republica Dominicana, La Mulata

Eladás - Cod. 38522

  • Tipus: Ház
  • Terület: 13772 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

A ház egyedi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a teraszról csodálatos panoráma nyílik a környező, gyönyörűen parkosított tájra a tengerre, attól függően, hogy milyen időjárási viszonyok vannak a Puerto Plata-ra! A gyönyörű kilátást a szomszédok nem blokkolhatják.
Tárgy: Kétemeletes villa 429 m²-es, 13,772m²-es telken (enyhe domboldalon), 2 hálószobával és 3 fürdőszobával / WC-vel. A szomszédos, saját fürdőszobával / WC-vel felszerelt vendégház gyönyörűen kialakított, és a medencével és a terasszal is rendelkezik.
A villa tágas, nyitott terjesztéssel rendelkezik 3 különböző szinten. Alsó szint konyhával, étkezővel, nappalival, WC-vel és kijárattal a medencére és a teraszra, valamint a parkolóra (2 parkolóhely). A középső szinten van a bejárat, a WC, az ebédlő és a lépcsőház. A felső területen hatalmas iroda, hálószoba, fürdőszoba / WC és erkély található.
Nappali, étkező és konyha; mindössze 200 m²-es medencével és terasszal rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik. A kb. 100 m²-es medencében egy jakuzzi található.
A kétszemélyes garázs és a kemping tágas és nagyobb autókhoz alkalmas.
A villa naprendszerrel (24 órás), valamint vízzel, internettel és német televízióval rendelkezik.
A ház körül, a kert által létrehozott trópusi csillogás. Banán, kókuszdió, avokádó és lime enni z. T. betakarítás egész évben. Az év során a virágos növények trópusi mágikus világot biztosítanak. Bármely állattenyésztés megengedett.
A vendégház ágy és reggeli is bérelhető.
A hatalmas ingatlan más üdülőházakkal könnyen felépíthető.
Kapcsolat: a Sosua-hoz: kb. 3 km / a strandig: kb. 4 km / a nemzetközi iskola kb. 1 km / a repülőtérre Puerto Plata mintegy 15 km / a kórházba kb.

A gyönyörű ingatlan Sosúa és Cabarete városai között található az északi parton. Sosúa fekszik a hosszú Playa Sosúa mindkét oldalán. A strandon vízi sportok várják a vendégeket. A homokos strandút éttermekkel és ajándékboltokkal bélelt. Sosúa két kerületből áll: a nyugati Los Charamincos és keleti El Batey. Egy közeli korallzátonyon csodálatosan búvárkodhat. A búvárkodások az 1993-as elsüllyedt Zingra roncsához vezetnek. Sosúa egy turbulens üdülőhely egy sziklafalú strandon Puerto Plata és Cabarete között. A Sosúa-t többnyire a helyiek lakják, akik az öböl Charmicos kerületétől nyugatra és keleti részén találhatóak, El Batey turista. Az 1970-es évektől kezdve az egykori halászfalu szűk utcákon szórakoztató, szerető kisvárosgá fejlődött, ahol az emberek jól étkezhetnek az étteremből az étterembe vagy bárról bárra éjjel.
A Cabarete a Dominikai Köztársaság legszigorúbb üdülőhelye, amely idegenforgalmi fellendülésével szemben optimális szél- és kitesurfing-feltételeinek köszönhető. Az egykori halászfalu hosszú tengerparti öbölében az átlagos szélerőmű körülbelül négy-öt Beaufort; még nyáron és ősszel is. Ez a Cabarete a világ minden tájáról származó szörföskedvelők számára keresett sport. A falu főutcáján lévő sörözők a Sosúa és Río Juan közötti út mentén is a szomszédos falvak turistáit vonzzák.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB