Eladás Villa, Samana, Samanà, Republica Dominicana, El carra

Eladás - Cod. 41151

  • Tipus: Villa
  • Terület: 437 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

7 km-re Samanától 360 m-re. a tengerszint felett olyan ingatlanokat árul, amelyekből csodálatos kilátás nyílik a tengerekre és a hegyekre, a zöld közepén, de kényelmes, mivel a főúttal szomszédos.
Az ingatlan teljesen elkerített, 3 épületből és földből áll.

1 - bútorozott villa (fehér színű) medencével és földterülettel, amely 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, nagy nappali konyhával, részben fedett terasszal rendelkezik, amely magában foglal egy 24 méteres medencét, a szomszédos fedett garázst, összesen a mintegy 437 négyzetméter. A ház utcai oldalán egy nagy kert található.
Alul található egy körülbelül 40 négyzetméteres műhely szoba, oldalán egy körülbelül 60 négyzetméteres lakás, hálószobával, fürdőszobával, nappalival és konyhasarokkal, kertre néző kilátással.
Körülbelül 2500 négyzetméteres épületektől mentes föld
Az ingatlan rendelkezik kúttal, ciszternával vízszivattyúkkal, szünetmentes áramellátással, generátorral, napelemekkel, forrásvízzel a talajban és légkondicionálóval.


2 - Épület (sárga) 2 emelettel, egyenként kb. 147 négyzetméter.
Az első emeleten 2 szomszédos és esetlegesen egymásba nyíló apartman található. Mindegyikhez tartozik nappali konyhával, hálószoba és fürdőszoba, valamint nagy, körülbelül 64 méteres terasz, gyönyörű kilátással a tengerre és a hegyekre
Az egyik oldal földszintje körülbelül 117 négyzetméter, alkalmas járművek számára, és 2-3 parkoló jármű befogadására alkalmas, vagy bármilyen üzletnek vagy üzletnek otthont ad. A mintegy 30 négyzetméteres másik oldalon egy stúdióapartman található fürdőszobával és konyhával. További 64 négyzetméter áll rendelkezésre a terasz alatt. Van egy nagyon nagy víztartály és egy kút, amelyet meg lehet osztani a villával.


3 - 3 szintes szeizmikus ház. A földszint teljesen vasbetonból épült, míg a második és a harmadik emelet külső és belső finom akácfából készül. A házat teljesen zöld növény veszi körül. Összesen körülbelül 100 négyzetméter


4 - kb. Az ingatlan mellett 19.470 áramlik átfolyó víz. A földet kávéval, kakaóval, passiógyümölcsökkel, banánfákkal, platánfákkal és citromokkal művelik


ÁR BITKÓNBAN 25 TOKEN
Euróban ez valamivel kevesebb, de mégis alkuképes. .

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB